Portfolio Categories Interior Design
-1
archive,tax-portfolio_category,term-interior-design,term-6,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Byt pro milovníky umění

Hlavním zadáním rekonstrukce bylo, zvýšit všechny dveře a vymyslet polohu ložnice tak, aby zůstali v rámci dispozice dva stejně velké dětské pokoje. Po prvních schůzkách s klienty bylo jasné, že změna dispozice bude větší než si ze začátku představovali. Klienti po několika předložených variantách došli

Víkendová chata

Užitná plocha je 70m2 Zastavěná je 84 m2   Řešení nejvýrazněji ovlivnily 2 faktory: rozpočet 2 mil. korun a regulativy CHKO týkající se především tvaru a umístění na pozemku. Dřevostavba s fasádou z opalovaných hranolků a tmavou střešní krytinou nabízí svým majitelům světlý interiér s výhledem do údolí.   Koncepčně

0

Domeček pro Bětušku

V prvním lockdownu jsme se nenudili. Lukáš podle mého návrhu vyrobil domeček pro naši 4 letou holčičku. Ze začátku jsme byli nadšení, protože se všechny hračky "uklidili" za skříň nebo do zásuvek a skříněk. Ale teď už hračky zase expandují.. nic není navěky.

0

Byt s tajnou koupelnou

KONCEPT Byt se nachází v jádru Starého Města ve zrekonstruovaném secesním domě, jehož charakter se proposuje i do interiéru skrz okna a vnitřní dveře v původním historickém vzhledu a vysoké stropy. Dispozice se skládá ze dvou částí s odlišným charakterem, a tak i hlavní koncept návrhu tvoří

0

Vlastní ateliér

Na začátku roku 2019 jsem si pronajala prostor bývalé prádelny v posledním patře domu s úžasným výhledem na jednu z dominant Žižkova. Rekonstrukce probíhala pomaleji, ale už je vše podstatné na svém místě. Na začátku jara se budeme zabydlovat na terase, aby se nám tu

0

Rodinný dům v Blansku

Na malém pozemku, který je přimknut ke skále se nacházel polorozpadlý dům o půdorysné stopě U. Mezi jedo zdmi se skrýval malý dvorek, kde předchozí obyvatelé neváhali umístit bazén. Místo něj si majetelé přáli rodinný domek, který by jim zajistil dostatek světla, menší zahradu, ale především

Rekonstrukce třípodlažního bytu

Interiér třípodlažního mezonetu v Praze kombinující minimalismus v detailech a tvarech s bohatostí přírodních materiálů a dekorativních povrchů. Naším cílem i přáním klienta bylo, aby byl prostor bytu vyřešený čistě a zároveň poskytoval bohatost zážitků, aby se v něm prostě dobře žilo. Chtěly jsme proto návrh

Rekonstrukce domu

Hlavním zadáním bylo propojit prostor garáže s domem. V rámci dispozice se do ložnice vložila velká šatna jako spojka s garáží. Do zádveří se pak zase vložila samostatná toaleta. Okna, která bylo potřeba vyměnit, se jen ztáhla na úroveň podlahy. Krom jednoho, kde vznikla nika