Portfolio Categories Architecture
-1
archive,tax-portfolio_category,term-architecture,term-3,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Byt s tajnou koupelnou

KONCEPT Byt se nachází v jádru Starého Města ve zrekonstruovaném secesním domě, jehož charakter se proposuje i do interiéru skrz okna a vnitřní dveře v původním historickém vzhledu a vysoké stropy. Dispozice se skládá ze dvou částí s odlišným charakterem, a tak i hlavní koncept návrhu tvoří

0

Rodinný dům v Blansku

Na malém pozemku, který je přimknut ke skále se nacházel polorozpadlý dům o půdorysné stopě U. Mezi jedo zdmi se skrýval malý dvorek, kde předchozí obyvatelé neváhali umístit bazén. Místo něj si majetelé přáli rodinný domek, který by jim zajistil dostatek světla, menší zahradu, ale především

Rekonstrukce třípodlažního bytu

Interiér třípodlažního mezonetu v Praze kombinující minimalismus v detailech a tvarech s bohatostí přírodních materiálů a dekorativních povrchů. Naším cílem i přáním klienta bylo, aby byl prostor bytu vyřešený čistě a zároveň poskytoval bohatost zážitků, aby se v něm prostě dobře žilo. Chtěly jsme proto návrh

Rekonstrukce domu

Hlavním zadáním bylo propojit prostor garáže s domem. V rámci dispozice se do ložnice vložila velká šatna jako spojka s garáží. Do zádveří se pak zase vložila samostatná toaleta. Okna, která bylo potřeba vyměnit, se jen ztáhla na úroveň podlahy. Krom jednoho, kde vznikla nika

Byt ve Vysočanech

Zadání pro úpravu panelákového bytu ve Vysočanech bylo jednoduché - dvě ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta, předsíň, kde bude více úložného prostoru, větší kuchyně částečně propojená s obývacím prostorem a velká knihovna. Dispoziční změny byli jemné, ale podstatně ovlivnili světlost a pohyb v hlavním

Byt na Jarově

V tomto bytě nedošlo k razantnějším úpravám, dispozice prošla jen malými prostorovými změnami. V ložnici jsme zvětšili šatnu na úkor druhé koupelny. Nebo došlo k většímu propojení chodby s hlavním obytným prostorem zvětšením dveří. Ve standardu v celém bytě byla položena dlažba, ta nevyhovovala jak