Portfolio Categories Architecture
-1
archive,paged,tax-portfolio_category,term-architecture,term-3,paged-2,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Byt na Jarově

V tomto bytě nedošlo k razantnějším úpravám, dispozice prošla jen malými prostorovými změnami. V ložnici jsme zvětšili šatnu na úkor druhé koupelny. Nebo došlo k většímu propojení chodby s hlavním obytným prostorem zvětšením dveří. Ve standardu v celém bytě byla položena dlažba, ta nevyhovovala jak

Byt na Malé Straně

Byt má naprosto jedinečnou polohu v samém srdci historické Prahy, má zároveň jedinečný i půdorys odpovídající historickému domu - nenalézá se v něm v podstatě jediný pravý úhel. Nosné zdivo dělí byt na pomyslné dvě části směrem k náměstí a jedno křídlo s oknem do dvora.

Rodinný dům Jířetín pod Jedlovou

Dům byl navržen pro mladého učitele do malé obce Jiřetín pod Jedlovou, jednoho z nejmalebnějších městeček v severních Čechách. Získal od rodičů krásný rohový pozemek, který sloužil několik let celé rodině jako ovocný sad. Ze severní strany pozemku je krásný výhled do krajiny, z jižní části zase přes

Přestavba dvojdomu

Stávající stav Stávající dvojdům pochází z roku 1932, hlavní uliční fasáda je téměř zrcadlově shodná na obou polovinách, na bočních a zadních jsou mírné odlišnosti. Řešená část má celkem tři podlaží (suterén a dvě nadzemní) a podkroví. Sousední polovina je navíc podsklepena, má tedy dvě podzemní

Nájemní byt v Podolské

Úkolem bylo dispozičně vyřešit dva byty, které se v celém domě opakují. První z bytů byl větší a u druhého se jednalo spíše o garsonku. U prvního většího bytu jsme se spolu s majitelem snažili především prostoru vrátit původní materiály a šmrnc s nenápadným designem. V

Letní dům na pobřeží

Záměrem bylo vytvořit tradiční dům, který by měl v patře ložnice s výhledem na moře, ale také otevřený dům v přízemí. Nevýhodou pozemku byla podmínka neoploceného pozemku v podobě místní regulace. Konceptem se stali dva domy, jeden z tradičních materiálů a druhý z lehké dřevěné

Kavárna Parlor

Celkový koncept je postaven na nenákladné, ale vizuálně působivém dekoru - nepravidelných teček, které připomínají logo Parloru a jejich hlavní produkt sušenky se zmrzlinou. Koncepčně je prostor rozdělen na dvě části, které spolu tvoří jeden celek. Každá část má svou vlastní barevnost, princip a velikost tečkového